Hard Plastic Blanco Pitcher

150 cl

Hard Plastic Blanco Pitcher

150 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,95
  • Vanaf 100 voor € 5,75 per stuk
  • Vanaf 500 voor € 5,40 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie X20
Inhoud glas 150 cl
Soort Glas Pitcher, Plastic Bierglas
Merk Blanco
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Plastic Pitcher van herbruikbaar hard plastic is van 100% polycarbonaat en zijn zelfs onder zware omstandigheden onbreekbaar. Door de hoge kwaliteit gaan deze pitchers lang mee en zijn uitstekend stapelbaar en wasbaar. De totaalinhoud van deze pitcher is 150 cl, de maatstreep tot waar u hem kan vullen is 2 pint ( 1140 ml ) hij is 21 cm hoog en 13 cm breed met een diameter van 11 cm ( midden)

Dit glas is gemaakt van polycarbonaat, wat betekent dat deze producten ook onder zeer zware omstandigheden onbreekbaar zij.