Hard Plastic Pint 1/1

50 cl

Hard Plastic Pint 1/1

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,39
  • Vanaf 100 voor € 2,23 per stuk
  • Vanaf 500 voor € 2,15 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie X25
Inhoud glas 50 cl
Soort Glas Plastic Bierglas
Merk Blanco
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Plastic Pint glas 1/1 gemaakt van 100% polycarbonaat waardoor hij ghrbruikbaar is, dit hard plastic glas met een mooie dikte wat goed en degelijk vasthoud. Deze hard plastic glazen zijn zelfs onder zware omstandigheden onbreekbaar en door de hoge kwaliteit gaan deze glazen lang mee en zijn uitstekend stapelbaar en hygiënisch wasbaar. Het Pint glas heeft een inhoud van 50cl en een hoogte van 15,8 cm, zijn stapelbaar en van onder 6,3cm rond en de bovendiameter is 9cm. Een echt glas voor de echte bierdrinker op feesten en partijen maar zeker ook geschikt als festival glas!

Dit glas is geclassificeerd in de categorie grondstof polycarbonaat , wat betekent dat deze producten ook onder zeer zware omstandigheden onbreekbaar zijn.