Hard Plastic Bierglas Halve Pint

25 cl

Hard Plastic Bierglas Halve Pint

25 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,79
  • Vanaf 100 voor € 1,62 per stuk
  • Vanaf 500 voor € 1,55 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie X6
Inhoud glas 25 cl
Soort Glas Plastic Bierglas
Merk Blanco
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Plastic Halve Pint Bierglas gemaakt van herbruikbaar hard plastic waardoor dit glas onder zware omstandigheden ook onbreekbaar is. Het hard plastic glas is gemaakt in een mooie dikte waardoor het goed en degelijk aanvoelt. Deze glazen zijn van 100% polycarbonaat en zijn zelfs onder zware omstandigheden onbreekbaar. Door de hoge kwaliteit gaan deze glazen lang mee en zijn uitstekend stapelbaar en hygiënisch wasbaar. Met een inhoud van 32cl en een hoogte van 12,7 cm is het een perfect bierglas voor festivals en feestjes.

Dit glas is geclassificeerd in de categorie grondstof polycarbonaat , wat betekent dat deze producten ook onder zeer zware omstandigheden onbreekbaar zijn