Hamiltons Lowland Single Malt Whisky

70 cl

Hamiltons Lowland Single Malt Whisky

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Hamiltons
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Single Malt
Streek Lowland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Met Hamiltons ontdek je de variëteit van Schotse Malt Whisky’s. Hamiltons Lowland is een Schotse Single Malt whisky met een percentage van 40%. De geur is een geur dat ruikt naar zomer bloemen met een lichte moutige zoetigheid. De smaak van de whisky kenmerkt zich door de zachte en delicate smaak met verfijnde lichte bloemen tonen. De nasmaak van de whisky is elegant, zacht en langblijvend.

Hamiltons toont de variëteit van Schotse Malt. De 4 grootste Malts regio’s Highland, Speyside, Islay en Lowland worden gepresenteerd op attractieve wijze. Iedere regio is op de verpakking fraai geïllustreerd en wordt toegelicht met proefnotities.