Haig Gold Label

70 cl

Haig Gold Label

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Haig
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Haig Gold Label is een overheerlijke blended whisky. Deze whisky heeft de kleur: mahonie-bruin. Haig Gold Label bevat complexe en aromatische geuren, ook is hij in de neus rokerig. In de mond heeft deze whisky iets scherps, iets zoets, rokerig en hout.  Een lange krachtige afrdronk is aanwezig! 

Haig Gold Label, geproduceerd door John Haig and Company, zijn de oudste Schotse Whisky distilleerders in de wereld. Haig Gold Label is gemaakt van zo’n 30 tot 40 verschillende whisky’s en het is de kracht van de Master Blender om van alle streken van Schotland een eigen smaak te creëren, die qua smaak en kwaliteit voor jaren constant blijft.