Gulpener Korenwolf Twist

30 cl

Gulpener Korenwolf Twist

30 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud glas 30 cl
Soort Glas Bierglas
Merk Gulpener
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Korenwolf bierglas is een 16 cm hoog, fijn in de hand liggend bierglas met een inhoud van 30cl. Goot genoeg dus om jouw flesje bier in een keer uit te schenken. Het glas heeft op de voorkant de merknaam Gulpener in mooie rode letters op het glas gedrukt. met Korenwolf in sierlijke letters hier onder in het zwart. Het glas heeft vanaf onder naar boven een draaiing in het glas zitten, dit ziet er wat speels uit maan is niet voelbaar aan de buitenkant.