Guinness Dublin Porter

50 cl

Guinness Dublin Porter

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,89
  • Vanaf 24 voor € 2,65 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Land Ierland
Brouwerij Guinness
Type Bier Porter
Alcohol % 3,8 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Guinness Dublin Porter is een bier gebaseerd op de in 1801 gebrouwen Porter, meer hop voor de oversteek naar het Caribisch gebied en daarbuiten! Een onderscheidende smaak die bierliefhebbers ver buiten Ierland zullen waarderen! Met een heerlijk complexe zoete smaak van hop en karamel.

Leuk om te weten:

Guinness is een van de eerste brouwerd dit de flessen labelde, zo zorgden zij er voor dan de ene stout niet voor de ander verwisseld kon worden. Het ontwerp is diverse malen veranderd maar er zijn altijd een paar vaste items op de labesl. De harp, Arthur's handtekening en de naam!