Grunerwald Batavia Arak

70 cl

Grunerwald Batavia Arak

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Witte Rum
Herkomst Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Grunerwald Batavia Arak is een gelagerd distillaat van vergiste rijst en rietsuiker uit Indonesië. Dit distillaat wordt bij Van Toor distilleerderij geblend en gebotteld. Vervolgens daat deze distillaat vanuit vlaardingen de hele wereld over. In Japan is deze drank zeer geliefd. Grunerwald Batavia Arak werd oorspronkelijk gemaakt van het sap van de kokosnoot wat men vergistte en daarna distilleerde. Later werd gemoute rijst aan het sap toegevoegd voor de gisting. Nog later werden melasse en gemoute rijst gedistilleerd, de verkregen drank behield echte steeds de naam Arak. De alcohol wat afkomstig is van de mahua bloemen worden ook Arak genoemd.