Groeten uit Holland Beerenburg

€ 16,90

Direct leverbaar !

Deze heerlijke Beerenburg is gemaakt volgens oud familie recept, dit proef je gelijk door de verfijnde smaken en kruidige aroma’s. Deze Beerenburg drink je natuurlijk lekker koud! Een leuk en persoonlijk cadeau wat je nog persoonlijker kunt maken met een kaartje en een houten kistje met tekst op de zijkant gespoten.

Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden betreffende flessen T-shirts ? Klik dan hier voor het complete aanbod!

Kaartje

Heeft u nog een persoonlijke boodschap die u graag wilt toevoegen aan het cadeau? Dat kan! Voer uw boodschap in bij uw bestelling tijdens het afrekenen, wij printen deze dan op een kaartje en voegen deze toe aan uw bestelling. De kaart wordt pas als laatst toegevoegd aan de bestelling, waardoor het kaartje gelijk zichtbaar is voor de geadresseerd bij het openen van de doos.

Een aantal voorbeelden van meegestuurde teksten zijn:

  • Hartelijk bedankt voor de hulp bij onze verhuizing!
  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, wees voorzichtig en geniet ervan!
  • Veel succes aan de andere kant, ik zie je over 4 maanden!

Cadeaukisten

Het cadeau persoonlijk maken? Maak gebruik van een houten kist met speciaal bedrukte tekst! Wilt u bijvoorbeeld iemand bedanken voor zijn of haar hulp, dan kiest u natuurlijk voor de tekst ‘Bedankt’, zo hebben wij bijvoorbeeld ook ‘Proost’, ‘Verrassing’ en ‘Succes’. Niet alleen met deze kist maakt u het cadeau persoonlijk, door de boodschap óp de kist word het nog veel specialer en leuker.

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten. Wenst u een in een grote oplage special tekst? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.

 

Meer informatie
Locatie 27
Inhoud 100 cl
Alcoholpercentage 30 %
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groeten uit Holland Beerenburg
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.