Grey Goose Cherry Noir

€ 54,50

Direct leverbaar !

Gemaakt van de beste, rijpe zwarte kersen, Grey Goose Cherry Noir combineert de aroma's van verse kersen en zoet rood fruit met de smaken van donker fruit en tonen van kruiden. Het resultaat mag er wezen, een volwassen, sensationele flavored wodka die uitzonderlijk goed bevalt op welk moment dan ook.

Het geheim van de drank zit in de zwarte kersen die men gebruikt voor Cherry Noir, deze komen van de boomgaarden in het zuidwesten van Frankrijk waar het klimaat vochtiger is en de temperaturen wat gematigder, deze combinatie leiden tot een ideale situatie voor de kersen en die kwaliteit zet zich door in de wodka. De pure, natuurlijke smaak van kersen is duidelijk te proeven en maakt 'm ook zo geliefd bij velen, verder zijn er delicate tonen van ingrediënten als watermeloen, frambozen en banaan in te herkennen. 

Grey Goose Cherry Noir, een heerlijke wodka met een prachtig boeket van smaken en dat met de kwaliteit van Grey Goose zoals we die gewend zijn; subliem!

 

Grey Goose is een zeer bijzondere, maar vooral een geliefde A-merk Wodka die geproduceerd is in Frankrijk, en eigendom van Bacardi nadat Sidney Frank de wodka verkocht in 2004, voor maar liefst 2.200.000.000 Amerikaanse dollars.

Grey Goose is ontworpen voor de Amerikaanse markt, door wie we hierboven al vermeld hebben, de self-made miljardair Sidney Frank. Na de komst van de premium wodka markt, door het Poolse Vodka merk Belvedere Vodka in 1996, is het idee gekomen om een hoge kwaliteit te creëren in een nieuwe Wodka voor de Amerikanen. Hij nam het idee mee naar Europa om hier zijn verdere te plannen te bespreken en de wodka te produceren. Niet veel later is Grey Goose gedistilleerd.
Een idee van een Amerikaan maar gedistilleerd in Frankrijk, in het plaatsje Cognac. Deze plaats maakt deel uit van een zeer bekende Franse streek waar diverse soorten dranken worden gedistilleerd en gebotteld. Gemaakt van Franse wintertarwe, welke op andere tijden worden gezaaid en geoogst dan de normale variant, en water uit de ‘’ Gente Spring’’ wat door zijn natuurlijke zuiverend werking een erg zuiver water is, wat ook zeker terug te proeven valt in de wodka. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt.

Grey Goose heeft onder de verschillende Franse wodka’s een aantal verschillende concurrenten, zoals de Franse wodka Monte Carlo, Nuage, Idool, Marceau en Ice Cube. Deze wodka’s zijn nieuwe op de markt, evenals de Duitse merken Lumb en Zweedse Karlssons. De wodka’s worden het meeste verkocht in Noord-Amerika en Oost-Europa, en worden verkocht als premium merken. In Nederland zijn Iganoff, Absolut en ciroc grote concurrenten van Grey Goose. Grey goose wodka wordt gebotteld met een verwisselbare kurk in plaats van een ‘normale’ schroefdop.

In het eerste jaar van de productie van Grey Goose, werd hij geprezen als ‘’ The World’s Best Tasting Vodka’’ door de Chicago Beverage Testing Institute en werd even later ook bekroond met een platina medaille bij het kampioenschap Spirits World in San Francisco, Californië.

Meer informatie
Merk Grey Goose
Inhoud 100 cl
Alcoholpercentage 40 %
Land Frankrijk
Smaak Kersen
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.