Grant's Elementary 8 Years

100 cl

Grant's Elementary 8 Years

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 32,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Grant's
Land Schotland
Leeftijd 8
Inhoud 100 cl
Alcohol % 40 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Grant's Elementary 8 Years is een blended grain whisky die voor 8 jaar heeft mogen rijpen, hierbij verwijst de 8 naar het 8e element " zuurstof " iets wat tijdens het vacuüm distillatie proces niet aanwezig is. Tijdens het distilleren onder vacuüm kan de temperatuur lager blijven ( 84.5 graden ) waardoor er een meer natuurlijkere zoete en scherpere smaak behaald kan worden. De smaak heeft dan ook heerlijke toffee popcorn notities met een kleine hint van citrus vruchten zo als citroen, een heerlijke boterachtige zoetheid met langzaam waarneembare kruiden. De finish van deze mooie whisky is romig en zoet.

William Grants is de oprichter van de distilleerderij, hij distilleerde zijn eerste whisky in 1887. Het natuur zuivere water was zijn belangrijkste uitgangspunt. Dat water vond hij in de bron van Robbie Dhu. In de distilleerderij word nog steeds gewerkt op de traditionele wijze van William Grant's.