Grant's Elementary 6 Years

100 cl

Grant's Elementary 6 Years

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Grant's
Land Schotland
Leeftijd 8
Inhoud 100 cl
Alcohol % 40 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Grant's Elementary 6 Years is een mooie blended whisky die in het teken staat van het 6e element, houtskool. Houtskool vinden wij aan de binnenkant van de verbrande vaten waar de whisky op ligt te rijpen en zorgt voor een ( licht ) gerookte smaak aan de whisky. Deze whisky heeft een heerlijke rokerige neus met een fruitige notitie die in de smaak heerlijk terug komt met een cocos en toffee zoetheid. Hij beschikt over een heerlijke eiken houten romigheid die langzaam overgaat is de smaak van houtvuur met een rijke zoetheid.

William Grants is de oprichter van de distilleerderij, hij distilleerde zijn eerste whisky in 1887. Het natuur zuivere water was zijn belangrijkste uitgangspunt. Dat water vond hij in de bron van Robbie Dhu. In de distilleerderij word nog steeds gewerkt op de traditionele wijze van William Grant's.