Granit Bavarian Gin

70 cl

Granit Bavarian Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Overig
Alcohol % 42 %
Merk Granit
Herkomst Duitsland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

In de fijne karakter van deze Granit Bavarian Gin is de specialiteit en de ervaring van meer dan 100 jaar traditie brandende Hausbrennerei Penninger van Hauzenberg. Traditionele gin Specerijen en dat  gecombineerd met geselecteerde Beierse kruiden, vond zijn top smaak. Het kristalheldere water uit de bergen van het Beierse Woud zorgt voor die extra zachtheid. De filtratie op granieten stenen van verschillende afmetingen en gruis geeft deze handgemaakte GRANIET Gin de laatste hand - en geeft het zijn naam.

Op de fles word een graniete steen bijgeleverd, zeer uniek en speciaal!