Grand Marnier Quintessence

70 cl

Grand Marnier Quintessence

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 469,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Market
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Sinaasappel
Kleur Amber
Land Frankrijk
Merk Grand Marnier
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Grand Marnier Quintessence is een exclusieve uitvoeren van Grand Marnier, van deze zijn er maar slechts 2000 gemaakt wereldwijd. De Quintessence is gemaakt van de meest waardevolle cognac uitsluitend uit de Grande Cahmpagne. Deze cognacs dateren uit 1906, door deze zeldzame mix van cognacs en het gebruik van een dubbel gedistilleerd citrus Bigaradia van Grand Marnier is er een zeer subtiele Quintessence ontstaan. Deze mix heeft op Frans eiken vaten gerijpt zo dat de smaken mooi samen smelten  en de perfect balans vinden.

Op basis van het Grand Marnier Cordon Rouge erfgoed, zijn de vijfde en zesde generatie van de famillie Marnier-Lapostolle Quintessence, een sublieme herinterpretatie van het oorspronkelijke recept gemaakt. Grote Champagne Cognacs worden gecombineerd met tweemaal gedestilleerde bigaradia citrus. De bigaradia schil wordt geweekt in alcohol om het eerste distillaat te creëren, vervolgens voegen ze nog een partij schillen toe voor een tweede distillaat wijbij verfijnde en intense aroma's worden bereikt. Dit ingewikkelde proces helpt om een uitzonderlijke aromatische rijkdom te ontwikkelen.

Het is een heel spannende likeur geworden van uitzonderlijk hoge kwaliteit.