Gouden Carolus Single Malt

50 cl

Gouden Carolus Single Malt

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Gouden Carolus
Land Belgie
Leeftijd 3
Inhoud 50 cl
Alcohol % 46 %
Type Single Malt
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Gouden Carolus Single Malt is een verfijnde whisky gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel. de Gouden Carolus Single Malt is de eerste Belgische whisky die werd gedistilleerd in pot stills.

Iets waar België trots op is de pot stills: Een authentieke  koperen stookketel met bovenaan een hals die over gaat in een spiraalvormige buis. In deze buis worden de alcoholdampen afgekoeld en door condensatie ontstaat zo een heldere distillaat.

Gouden Carolus Single malt wordt getypeerd door zijn rijke en evenwichtige smaak van fruit, vanille en crème brûlée. Dit dankzij de rijping van 30 maanden in  1st Fill Bourbon vaten met een finish van 6 maanden rijpen bij Het anker vaten. Hierdoor worden  de aanwezige fruitaroma’s  mooi aangevuld tot een puur en helder distillaat met toetsen van hout en vanille. Een whisky met  smaak, aroma en kwaliteit dat zorgt voor genot tot de laatste druppel.

Wie whisky wilt distilleren, volgt de regels van de kunst. Stokerij De Molenberg is de eerste whisky distilleerderij in België waar met twee hand geslagen stookketels in koper, zogenaamde pot stills, wordt gewerkt .In de familiestokerij aan ‘de Molenberg’ in Blaasveld maalt en stookt de familie Breedam  al sinds 1637. Deze traditie is keer op keer doorgegeven.