Gordon's Sloe Gin

€ 17,95

Direct leverbaar !

Gordon’s Sloe Gin is een product van rijpe, met de hand geplukte, sleedoornbessen die in balans wordt gebracht met een select aantal kruiden en specerijen. Voeg daar 's werelds bekendste gin aan toe en je krijgt een heerlijke droge maar fruitige gin!

Geschiedenis

De geschiedenis van dit verhaal gaat verder waar die van de fifty pounds Gin eindigde. Na de gin act begon Alexander Gordon goed door het inkopen van de beste ingrediënten mogelijk. Zijn doel was om een gin te produceren die ongezoet, glorieus smakend en gin waardig was, op de beste locaties en met hoogste kwaliteit. Loyaal zijnde aan de jeneverbes, de bes, het ingrediënt die gin zijn karakteristieke smaak geeft, bedacht Gordon zich dat de sleutel van succes zich bevindt in de perfecte combinatie van graandistillaat en rijke plantaardige ingrediënten.

In 1769 richtte Alexander Gordon zijn wereld beroemde distilleerderij op in het Southwark gebied in Londen. Hiermee wilde hij als doel bereiken een bases te leggen van de stijl van gin waar de Engelsen zo beroemd om zijn geworden. Gelukkig zijn de strenge normen en waarden die Gordon gesteld had nog steeds in gang tot op de dag van vandaag. Gordons is 3 keer gedistilleerd om de zuiverheid te garanderen, en de exacte ingrediënten verhoudingen zijn goed bewaart gebleven en strikt geheim.

Meer informatie
Merk Gordon's
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 26
Soort gin Zoete Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gordon's Sloe Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.