Gordon's Crisp Cucumber

70 cl

Gordon's Crisp Cucumber

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Overig
Alcohol % 38 %
Merk Gordon's
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Naast Gordons Dry Gin heb je nu ook de Gordons crisp cucumber die moet zorgen voor meer frisheid en een perfecte mix combi moet vormen met tonic. Hier is ook alles hand geplukt en weten wij niet alle ingrediënten. We weten wel dat er een miljoen is geïnvesteerd in deze variant wat dus wel iets zegt over het merk en product.Voor een goede smaak kan het gemixed met elderflower tonic. Dit is een hoogwaardige tonic die erg bij de crisp cucumber past. De smaak valt ook aan te passen met wat komkommer en/of eventueel wat meer Gordons dry gin. Het is maar wat jij als gin vinder lekker vind.

Van Gordons hebben wij niet alleen de Dry gin’s maar ook de sloe gin.  Test Gordons uit! Begin bij de crisp cucumber en eindig bij de Sloe gin. Heerlijk frisse aroma’s verwennen uw gehemelte met een zachte afdronk.

Geschiedenis

De geschiedenis van dit verhaal gaat verder waar die van de fifty pounds Gin eindigde. Na de Gin act begon Alexander Gordon goed door het inkopen van de beste ingrediënten mogelijk. Zijn doel was om een Gin te produceren die ongezoet, glorieus smakend en gin waardig was, op de beste locaties en met de hoogste kwaliteit. Loyaal zijnde aan de jeneverbes, de bes, het ingrediënt die gin zijn karakteristieke smaak geeft, bedacht Gordon zich dat de sleutel van succes zich bevindt in de perfecte combinatie van graandistillaat en rijke plantaardige ingrediënten.

In 1769 richtte Alexander Gordon zijn wereld beroemde distilleerderij op in het Southwark gebied in Londen. Hiermee wilde hij als doel bereiken een bases te leggen van de stijl van Gin waar de Engelsen zo beroemd om zijn geworden. Gelukkig zijn de strenge normen en waarden die Gordon gesteld had nog steeds in gang tot op de dag van vandaag. Gordons is 3 keer gedistilleerd om de zuiverheid te garanderen, en de exacte ingrediënten verhoudingen zijn goed bewaart gebleven en strikt geheim.