Gordon's Crisp Cucumber

70 cl

Direct leverbaar !

Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*

€ 14,95
Plus
Minus
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 14.000 artikelen
  • Prijzen incl. BTW
  • Deskundige helpdesk: 0118 412 035
  • VEILIG ONLINE BETALEN

Meer informatie

Meer informatie
Merk Gordon's
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 38
Soort gin Overig

Omschrijving

Naast Gordons Dry Gin heb je nu ook de Gordons crisp cucumber die moet zorgen voor meer frisheid en een perfecte mix combi moet vormen met tonic. Hier is ook alles hand geplukt en weten wij niet alle ingrediënten. We weten wel dat er een miljoen is geïnvesteerd in deze variant wat dus wel iets zegt over het merk en product.Voor een goede smaak kan het gemixed met elderflower tonic. Dit is een hoogwaardige tonic die erg bij de crisp cucumber past. De smaak valt ook aan te passen met wat komkommer en/of eventueel wat meer Gordons dry gin. Het is maar wat jij als gin vinder lekker vind.

Van Gordons hebben wij niet alleen de Dry gin’s maar ook de sloe gin.  Test Gordons uit! Begin bij de crisp cucumber en eindig bij de Sloe gin. Heerlijk frisse aroma’s verwennen uw gehemelte met een zachte afdronk.

Geschiedenis

De geschiedenis van dit verhaal gaat verder waar die van de fifty pounds Gin eindigde. Na de Gin act begon Alexander Gordon goed door het inkopen van de beste ingrediënten mogelijk. Zijn doel was om een Gin te produceren die ongezoet, glorieus smakend en gin waardig was, op de beste locaties en met de hoogste kwaliteit. Loyaal zijnde aan de jeneverbes, de bes, het ingrediënt die gin zijn karakteristieke smaak geeft, bedacht Gordon zich dat de sleutel van succes zich bevindt in de perfecte combinatie van graandistillaat en rijke plantaardige ingrediënten.

In 1769 richtte Alexander Gordon zijn wereld beroemde distilleerderij op in het Southwark gebied in Londen. Hiermee wilde hij als doel bereiken een bases te leggen van de stijl van Gin waar de Engelsen zo beroemd om zijn geworden. Gelukkig zijn de strenge normen en waarden die Gordon gesteld had nog steeds in gang tot op de dag van vandaag. Gordons is 3 keer gedistilleerd om de zuiverheid te garanderen, en de exacte ingrediënten verhoudingen zijn goed bewaart gebleven en strikt geheim.

Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.