Goodmans Gin

100 cl

Goodmans Gin

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 47,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Soort Overig
Alcohol % 40 %
Merk Goodmans
Herkomst Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Goodmans gin uit Den Haag, is een premium distilled dry gin die gemaakt wordt op ambachtelijke wijze.Deze zachte en natuurlijke basis is verrijkt met botanische ingrediënten en vervolgens gedisitilleerd. Het eindproduct is een heerlijke gin die goed toegankelijk is, hij is zacht, fris, mild, en mooi in balans. Deze gin heeft met 44% een boven gemiddeld karakter en leent zich daardoor bij uitstek tot het maken van een mix.