Goldlys Distillers Range 12 Years Old PX Finish

70 cl

Goldlys Distillers Range 12 Years Old PX Finish

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Goldlys
Land Belgie
Leeftijd 12
Inhoud 70 cl
Alcohol % 43 %
Type Single Malt
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Goldlys Distillers Range 12 Years Old Pedro Ximenenez Finish is een mooie goudgeel gekleurde whisky die wordt gemaakt op basis van ee.n zorgvuldig geselecteerde mix van granen. Na de rijping van minimaal 12 jaar in bourbon vaten wordt het nog één jaar gerijpt in sherry vaten voor een heerlijke smaak. Deze whisky heeft heerlijke aroma's van rogge, sherry, moutwijn die gebruikt is in Filliers Jenever, geurige schelp en vanille. Het palet heeft een overzeese zout en peper chips smaak die aangevuld wordt met een vleugje dressing van duizend eilanden, piment en geurige karemel. De finish is roze met Guinee peper en een slepende moutwijn smaak.

Filliers dubbele Belgische whisky's zijn ongetwijfeld uniek met deze  zoetere en ietswat mindere kruiderige whisky