Goldlys 14 years Burgundy Cask

70 cl

Goldlys 14 years Burgundy Cask

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 59,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Goldlys
Land Belgie
Leeftijd 14
Inhoud 70 cl
Alcohol % 43 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Speciale Belgische limited editie Goldlys Burgundy Cask Whisky. Tenminste gerijpt voor 14 jaar in eiken vaten!
Al vele jaren zijn honderden whisky vaten verouderd in de Filliers magazijnen in Bachte-Maria-Leerne. de ''double still'' productieproces is uniek en stelt de makers in staat om nieuwe aroma's en smaken van verschillende soorten graan te destilleren. Dus Goldlys is een verrassende concurrent in de wereld van de whisky. Goldlys wordt gedistilleerd en gerijpt in de Filliers distilleerderij liggend in het kleine dorp van Bachte-Maria-Leerne, België. Goldlys is het resultaat van Filliers 'voortreffelijke vakmanschap dat uit 1880 dateert.