Godet Cognac Gastronome Fine Champagne

70 cl

Godet Cognac Gastronome Fine Champagne

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 38,95
  • Vanaf 6 voor € 38,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd V.S.
Land Frankrijk
Merk Godet
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

In 1838 bedacht Augustin Godet, de 10e generatie van de cognacmakende familie Godet, de “Gastronoom”, een ultra droge cognac, die bijzonder geschikt is ter bevordering van de spijsvertering. Deze cognac gaat goed samen met een lekkere maaltijd.

De assemblage van de Grande Champagne en de Petite Champagne creëert een cognac met een neus van gedroogd fruit en een lange afdronk. Voor het rijpingsproces worden vaten gebruikt in verschillende maten om zo een aromatische body te creëren. De uiteindelijke rijping, die de “Gastronome” zijn karakter geeft,  vindt plaats in een 100 jaar oud 6000 liter vat. De “Gastronome” is iets jonger dan een XO maar zeker even verfijnd.

Vanaf het jaar 1730 is de van oorsprong Nederlandse familie Godet gevestigd in La Rochelle en in het jaar 1782 is de firma ‘Godet Frères’ opgericht.

Na achtereenvolgens Augustin Godet (1730), Gédéon Godet (1782), Gédéon jr.Godet (1838), Louis en Paul Godet (Rapeneau), Jean Godet (1920) en Jacques Godet (1970) is het roer vanaf 1984 in handen van de heer Jean-Jacques Godet die eigenaar en algemeen directeur is.

Samen met zijn broer Jean-Marie, die verantwoordelijk is voor de promotie en marketing, heeft Jean-Jacques bewerkstelligd dat dit kleine kwaliteitshuis met in totaal 25 medewerkers hun topproducten met prachtige uitmonsteringen naar ongeveer 47 landen exporteert.