Godet Antarctica Icy White Cognac

175 cl

Godet Antarctica Icy White Cognac

175 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 89,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 175 cl
Alcohol % 40 %
Leeftijd Overige
Land Frankrijk
Merk Godet
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Godet creerd al 15 generaties Cognac en eau de vie, zij streven er naar om het volledige potentieel van het product te tonen. Als een van de laatste famillie bedrijven koesteren zij de onafhankelijkheid en originaliteit dat hun in staat stelt om voortdurend inovatieve produtcten te maken. Zo ook de Antarctica Icy White die voortkomt uit een reis naar Antartica. Door de inspiraties die zij hebben opgedaan tijdens deze reis hebben zij deze "Hommage aan de Zuidpool" gemaakt. Deze heldere schone Cognac vertegenwoordigt de schoonheid en puurheid van de Zuidpool. 

Deze Eau de vie de vin is een zachte, volle en elegante eau de vie de vin met een licht bleke kleur met een bloemrijke neus met in de mond een gladde icy afwerking.

Zin in avontuur?

Tip: Bewaar de fles in de vriezer en serveer hem ijskoud in een shot- of cognacglas.