Godet Antarctica Icy White Cognac Gift Box

€ 37,50

Direct leverbaar !

Godet creëert al 15 generaties Cognac en eau de vie, zij streven er naar om het volledige potentieel van het product te tonen. Als een van de laatste famillie bedrijven koesteren zij de onafhankelijkheid en originaliteit dat hun in staat stelt om voortdurend inovatieve produtcten te maken. Zo ook de Antarctica Icy White die voortkomt uit een reis naar Antartica. Door de inspiraties die zij hebben opgedaan tijdens deze reis hebben zij deze "Hommage aan de Zuidpool" gemaakt. Deze heldere schone Cognac vertegenwoordigt de schoonheid en puurheid van de Zuidpool. 

Dit mooie set bestaat uit 1 fles met een inhoud van 50cl, een mooie kunstof houder voor de fles en 6 bij behorende shot glaasjes met opdruk " Godet Antartica Ice White " Op de doos zijn nog een paar suggesties gedrukt van cocktails die je eens kunt proberen!

Deze Eau de vie de vin is een zachte, volle en elegante eau de vie de vin met een licht bleke kleur met een bloemrijke neus met in de mond een gladde icy afwerking. Zin in avontuur?

Tip: Bewaar de fles in de vriezer en serveer hem ijskoud in een shot- of cognacglas.

Meer informatie
Merk Godet
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 40 %
Leeftijd Overige
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Godet Antarctica Icy White Cognac Gift Box
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.