Gletschereis & Feuerlikeur 50%

70 cl

Gletschereis & Feuerlikeur 50%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 50 %
Land Oostenrijk
Merk Tiroler
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een heerlijke vuurlikeur die uw  zintuigen zullen prikkelen en stimuleren. De extracten van de kruiden komen uit het hooggebergte waar de pomeransbomen staan. U heeft volledig zelf in de hand hoe sterk u deze likeur wilt drinken. Het oorspronkelijke alcoholgehalte is 50%, maar als u het in een glas schenk en aansteekt met een lucifer kunt u daar wat aan doen, laat het koudste vuur branden!  Het verbrandingsritueel gaat als volgt in zijn werking, na 3 minuten branden is het alcoholpercentage gedaald naar 45%, na 5 minuten branden is het alcoholpercentage gedaald naar 42% en na 10 minuten branden is het alcoholpercentage gedaald naar 33%. Blaas de vlam uit wanneer u het genoeg vind, laat daarna het glas goed afkoelen en u zult genieten van de opkikker van het eeuwige ijs!