Glen Garioch Virgin Oak Single Malt

70 cl

Glen Garioch Virgin Oak Single Malt

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 77,50
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Glen Garioch
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 48 %
Type Single Malt
Streek Highland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De ‘Virgin Oak’ is de eerste malt van Glen Garioch assortiment die rijpt op Noord-Amerikaanse eik, zonder dat er daarvoor ooit iets anders op heeft gerijpt. Het stevige karakter van Glen Garioch leent zich bij uitstek voor lagering op intensief gebrande vaten, waarbij tonen van vanille en eiken uit het hout vrijkomen. Het geeft een unieke smaakbeleving. Jim Murray koos het in 2013 als “Best whisky in the world!”.

Deze bijzondere Glen Garioch is gebotteld in een beperkte oplage en bevat een alcoholpercentage van 48%.

Er zijn van deze unieke whisky ongeveer 150 flessen naar Nederland geëxporteerd. Drankgigant.nl biedt u deze aan in een 70cl fles en de bijbehorende box!