Giori Sambuca

70 cl

Giori Sambuca

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Soort / Type Sambuca
Land Italië
Merk Giori
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Giori Distillati Trentini is een bedrijf wat is opgericht in 1946, Ferruccio Giori had een passie voor de ambacht en samen met zijn vrouw legde hij de basis voor een solide toekomst. De Giori Sambuca is dus een product met een lange geschiedenis, iets wat je direct proeft, de basisingrediënten komen zo dicht mogelijk bij huis, het liefst uit eigen wijngaard of van de eigen fruitbomen. Intussen zijn de kleinkinderen ook in het bedrijf en zorgen zij voor een frisse wind met nieuwe ideeën en inzichten. Deze Sambuca is niet zo maar een Sambuca, maar een die gemaakt is met passie en aandacht.