Gin Tasting Coupe Balloon

29 cl

Gin Tasting Coupe Balloon

29 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,75
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 29 cl
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dit mooie Tasting glas is gemaakt van hoogwaardige producten door Royal Leerdam en staat ook bekend als Finesse uit de serie " The Experts Collection " met een inhoud van 29cl is hij zeer geschikt als proefglas voor diverse dranken zo als Gin, wijn en champagne. Het glas is 18cm hoog en 9 cm in diameter. Door de speciale vorm van het glas komen de aroma's beter naar voren en kan je de wijn of champagne goed rond laten gaan in het glas, heb je een proeverij met Gin dan kan je dit glas ook mooi gebruiken.