Gin Mare Groot XXl 1.75 ltr

€ 92,95

Direct leverbaar !

Gin Mare XL 1,75 liter is een nieuwe e unieke Gin, Mare is een mediterrane drank die de categorie van super premium Gin opent. Een distillaat dat de deur opent naar een geheel nieuwe wereld van smaakbeleving, Gin Mare is geïnfuseerd met 4 unieke botanische ingrediënten die ieder zeer zorgvuldig zijn gekozen op basis van hun karakteristieken; Arbequina olijfolie, rozemarijn, basillicum en tijm.

Deze combinatie leidt tot een prachtig distillaat, die overigens net zo prachtig is vormgegeven. Een fles die versierd is met een patroon van olijfbladeren en een mix van blauw en wit glas die in zijn geheel de lucht, wolken en de zee vertegenwoordigen. 

Onder Gin Mare valt 7d Essential die dan misschien niet zo goed is als de Mare maar ook in de buurt van zijn glorie komt. Daar onder moet je kijken naar andere exotische Gin ´s en dan komt de Monkey 47 Gin het dichts bij. Natuurlijk al deze exotische Gin ´s zijn heerlijk van zichzelf al, maar je kunt er natuurlijk ook Tonic bij doen voor een heerlijke G&T.

Geschiedenis

Gin Mare is gemaakt volgens de mediterrane manier en tijd, dit om een exceptioneel product te verkrijgen. Van mineraal water tot basis van Gin tot aan het distilleren toe is het buitengewoon wonderschoon hoe Gin Mare wordt gevormd. Volgens de Spaanse manieren en culturen moeten de Spaanse gevoelens en culturen ook te proeven zijn en te zien zijn aan de fles. Vandaar dat fles dus een Mooi blauwe kleur heeft die je spontaan doet denken aan het mooie helder blauwe water van de Middellandse Zee.

Het geven van de naam is ook best logisch gegaan. Het woord ‘’Mare’’ weegt zwaar in de mediterrane cultuur. Het leidt namelijk meteen naar het woord ‘’Zee’’. Tegelijker tijd moeten we ook denken aan een veel bredere vertaling. Denk maar aan Mare Nostrum wat weer betekent de Zee van alle gemeenschappen. Als je onder deze sferen leeft hou je ook van het heerlijke klimaat, de cultuur, de normen en waarden en natuurlijk van de sfeer die er hangt rond om de mediterrane gebieden. Want daar staat de fles namelijk voor. Je hebt een stukje van het mediterrane mee genomen naar huis. Vandaar de naam Gin Mare!

Meer informatie
Merk Mare
Land Spanje
Inhoud 175 cl
Gewicht 2.5000
Alcoholpercentage in % 43
Soort gin Bloemen Gin, Zoete Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gin Mare Groot XXl 1.75 ltr
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.