Gin Mare Groot Xl 1.75 ltr

1.75 liter

Direct leverbaar !

Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis*

€ 92,95
Plus
Minus
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 14.000 artikelen
  • Prijzen incl. BTW
  • Deskundige helpdesk: 0118 412 035
  • VEILIG ONLINE BETALEN

Meer informatie

Meer informatie
Merk Mare
Land Spanje
Leeftijd in jaren Niet Vermeld
Inhoud 1.75 liter
Gewicht in KG 3.1920
Alcoholpercentage in % 42.7
Type drank Gin
Verpakking Geen
Kcal per 100ml 260
Biologisch geproduceerd Nee
Houdbaarheid na openen 6 Maanden
Kleur van de drank Helder
Materiaal fles Glas
Kleur van de fles Blauw
Fles vorm Rond
Soort Bewerking Bedrukt
Bodem fles Licht Hol
Soort etiket Bedrukking
Plaats etiket Rondom
Fles afsluiting Schroefdop
EAN: 855153005033
Diameter in cm 13.5
Hoogte in cm 29

Omschrijving

Gin Mare is een klasse Gin van Gin, Mare een mediterrane drank die de categorie van super premium Gin opent. Een distillaat dat de deur opent naar een geheel nieuwe wereld van smaakbeleving, Gin Mare is geïnfuseerd met 4 unieke botanische ingrediënten die ieder zeer zorgvuldig zijn gekozen op basis van hun karakteristieken; Arbequina olijfolie, rozemarijn, basillicum en tijm.

Deze combinatie leidt tot een prachtig distillaat, die overigens net zo prachtig is vormgegeven. Een fles die versierd is met een patroon van olijfbladeren en een mix van blauw en wit glas die in zijn geheel de lucht, wolken en de zee vertegenwoordigen. 

Onder Gin Mare valt 7d Essential die dan misschien niet zo goed is als de Mare maar ook in de buurt van zijn glorie komt. Daar onder moet je kijken naar andere exotische Gin ´s en dan komt de Monkey 47 Gin het dichts bij. Natuurlijk al deze exotische Gin ´s zijn heerlijk van zichzelf al, maar je kunt er natuurlijk ook Tonic bij doen voor een heerlijke G&T.

Geschiedenis:

Gin Mare is gemaakt volgens de mediterrane manier en tijd, dit om een exceptioneel product te verkrijgen. Van mineraal water tot basis van Gin tot aan het distilleren toe is het buitengewoon wonderschoon hoe Gin Mare wordt gevormd. Volgens de Spaanse manieren en culturen moeten de Spaanse gevoelens en culturen ook te proeven zijn en te zien zijn aan de fles. Vandaar dat fles dus een Mooi blauwe kleur heeft die je spontaan doet denken aan het mooie helder blauwe water van de Middellandse Zee.

Het geven van de naam is ook best logisch gegaan. Het woord ‘’Mare’’ weegt zwaar in de mediterrane cultuur. Het leidt namelijk meteen naar het woord ‘’Zee’’. Tegelijker tijd moeten we ook denken aan een veel bredere vertaling. Denk maar aan Mare Nostrum wat weer betekent de Zee van alle gemeenschappen. Als je onder deze sferen leeft hou je ook van het heerlijke klimaat, de cultuur, de normen en waarden en natuurlijk van de sfeer die er hangt rond om de mediterrane gebieden. Want daar staat de fles namelijk voor. Je hebt een stukje van het mediterrane mee genomen naar huis. Vandaar de naam Gin Mare!

Schrijf uw eigen review
Uw waardering

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.