Gin Balloon Copa Glas Blanco Hard Plastic

50 cl

Gin Balloon Copa Glas Blanco Hard Plastic

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Land Nederland
Soort Plastic Glas Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Uniek hard plastic glas speciaal ontwikkeld voor de steeds verder rijkende Gin markt in Europa. Het glas is vaatwas getest voor minimaal 500 keer. Werkelijk een zeer bijzonder glas met mooie grote vorm wat ideaal is om nu ook op festivals en op terrassen te verschijnen. Met een inhoud van 62 cl en een hoogte va 22 cm is het een opvallend groot glas met een breede va 10cm, hij staat op een sierlijke steel van maar liefst 10cm lang.

Deze glazen zijn van Tritan plastic en zijn zelfs onder zware omstandigheden onbreekbaar. Tritan is een copolyster, BPA free geproduceerd. Tritan kent een luxe glanzende tint wat overeenkomt met echt glaswerk. Tritan is duurzamer in gebruik ten opzichte van Polycarbonaat. Daardoor is Tritan zeer geschikt voor langdurig gebruik in de vaatwasmachine. Het materiaal blijft helder zonder barstjes en dofheid, zelfs na honderden keren wasbeurten. Onze producten worden gemaakt van voedselgoedgekeurde materialen en geproduceerd in overeenstemming met de Europese regelgeving.