Ghost Wodka Silver

70 cl

Ghost Wodka Silver

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Ghost
Land Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ghost Vodka is een ultra premium Britse Vodka. Met een volle smaak die natuurlijk geweldig is voor het maken van Cocktails, maar ook zo uit de fles met een blokje ijs. Deze warme Vodka heeft een lichte smaak, een fijn aroma met een vleugje kruiden en een heerlijke lange gladde afwerking. In de smaak herkennen wij aroma’s van venkel, leer, karamel en vanille, kortom Ghost Vodka, Gevaarlijk lekker!

Gedistilleerd in de schilderachtige omgeving van het Britse platteland, waar voorheen een zout depot gevestigd was staat vandaag de dag de stokerij van Ghost Vodka.

Verhalen over onverklaarbare gebeurtenissen gingen rond tijdens de bouw van de distilleerderij, vreemd gehuil en harde kreten werden gehoord in de nacht, spookachtige schaduwen, spontaan open vliegende ramen en meer onverklaarbare mysterieuze dingen vonden plaats. Vreemd genoeg stopte dit na de opening van de distilleerderij, waardoor er nu wordt gesproken over de geest in de fles...

Ghost Vodka beschikt over een luxe afwerking met visuele echo’s. Een opvallende fles met een opvallend design, maar liefst drie verschillende uiterlijke zijn beschikbaar, de Union Jack van wegen het Britse karakter, Goud en Zilver voor de goede verdienste van deze Vodka. De strak hoogglans zwarte fles met een aluminium scheld beschikt over de kracht van intriges.