Georgia MoonShine On Corn Whiskey

70 cl

Georgia MoonShine On Corn Whiskey

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 26,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Georgia
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Moonshine
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Georgia Moon Less than 30 days old’ Shine On Corn Whiskey is een zeer interessante whiskey. Met een leeftijd van minder dan 30 dagen en gebotteld in een Mason jar is dit een zeer schaarse whiskey. Georgia Moon is een whiskey gedistilleerd uit maïs en bij het openen van de Mason jar ontstaat er een krachtige geur van zure drank gevolgd door de geur van zoete maïs. Verder kunt u deze ook gebruiken in een mix met Piña Colada, of als cocktail met vruchtensappen en anders als shot als uw tequila op is.