George Duboef Brouilly

75 cl

George Duboef Brouilly

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,95
  • Vanaf 6 voor € 10,70 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Type Rood
Inhoud 75 cl
Alcohol % 13 %
Type Druif Diverse
Smaak Fruitig
Wijnhuis George duboef
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

George Duboef Brouilly is een robijnrode wijn met een heerlijk bloemig aroma die doet denken aan rode bessen en pruimen.

Wijngaarden / Geschiedenis:

De wijngaarden liggen uitgestrekt over 1300ha en is daarmee de grootste Cru van de Beaujolais. Brouilly is afkomstig van een luitenant uit het Romeins leger Brulius die zich hier vestigde. Zijn naam werdt gegeven aan de heuvel die met zijn hoogte van 485 meter het landschap domineert. Later in de vierde eeuw werden aan de voet van deze heuvel kleine percelen met wijnsokken geplant. Door de bodem die bestaat uit graniet gemend met aangeslibde grond ook wel alluviale grond genoemd.