George Dickel N0. 8

100 cl

George Dickel N0. 8

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 45,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken George Dickel
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 100 cl
Alcohol % 40 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De George Dickel N0.8 liter is een zeer klassieke bourbon whiskey die een heerlijk genot is voor het gehemelte en niet kan ontbreken in ons assortiment. Op de neus heeft deze bourbon whiskey heerlijke tonen van barbeque hout, zoete maïs, boter, en deeg. Deze identieke combinatie van geuren zorgen voor een voortreffelijk effect waar u heerlijk van geniet zonder het überhaupt te hebben geproefd. De George Dickel N0.8 heeft een zachte en gladde smaak en vermenigvuldigt zich in de mond qua smaak en heeft een heerlijk effect! Tegelijkertijd proeft u een fijne en tegelijkertijd een lichte toon van houtskool die niet al te sterk in de mond valt, maar genoeg smaak geeft om de aroma's duidelijk te proeven. Alsof dat nog niet genoeg genot voor het gehemelte was, wordt u nog verwend met een kort en geleidelijke afdronk van hout.

George Dickel is een klassieke bourbon whiskey en tevens de naam van een Tennessee whiskey die gedistilleerd en gerijpt wordt in Cascade Hollow, Tennessee. Deze drank die enkele heerlijke varianten heeft is gebotteld in Stamford, Connecticut en Canda. Op dit moment is het bedrijf eigendom van Diageo PLC en planten zij de productie succesvol in massa voort. George Dickel's Tennessee whiskey maakt gebruik van de traditionele Schotse spelling van whiskey, omdat Dickel voorspelde dat zijn product zich binnen de kortste tijd zou scharen naast de beste Schotse whiskey's. De distilleerderij is onderdeel van het Amerikaanse Whiskey Trail en biedt zelfs aangename rondleidingen voor het publiek, zodat u veel kennis kunt opdoen en exact weet waar uw product vandaan komt. 

Tevens hebben wij een heerlijke variant op deze whiskey die u op de onderstaande link kunt bekijken en binnen enkele stappen gemakkelijk te ordenen is:

George Dickel N0. 12