George Dickel N0. 12

100 cl

George Dickel N0. 12

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 52,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken George Dickel
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 100 cl
Alcohol % 45 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De George Dickel N0. 12 is een lekkere whiskey die op de neus heerlijke geuren bevat van esdoorn, die gepaard gaat met duidelijke tonen van maïs en afgesloten wordt met een rokerige geur. De smaak van deze bourbon whiskey is uitstekend! De heerlijke tonen van suikermaïs en karamel die gepaard gaan met de rokerige aroma vullen elkaar perfect aan en maken de smaak compleet. De overige tonen van houtskool zijn gefilterd, omdat de heerlijke wending van de genoemde tonen de hoofdleverancier van de smaak zijn. Een niet al te lange afdronk maar een zeer vermakelijke zijn de kenmerken van de finish van deze whiskey. De aanhoudende zoetheid van maïs die zijn vermengd met karamel vervagen tot een aflopende aroma die men enkel zou kunnen vinden in bepaalde whiskey's.

George Dickel is een klassieke bourbon whiskey en tevens de naam van een Tennessee whiskey die gedistilleerd en gerijpt wordt in Cascade Hollow, Tennessee. Deze drank die enkele heerlijke varianten heeft is gebotteld in Stamford, Connecticut en Canda. Op dit moment is het bedrijf eigendom van Diageo PLC en planten zij de productie succesvol in massa voort. George Dickel's Tennessee whiskey maakt gebruik van de traditionele Schotse spelling van whiskey, omdat Dickel voorspelde dat zijn product zich binnen de kortste tijd zou scharen naast de beste Schotse whiskey's. De distilleerderij is onderdeel van het Amerikaanse Whiskey Trail en biedt zelfs aangename rondleidingen voor het publiek, zodat u veel kennis kunt opdoen en exact weet waar uw product vandaan komt. 

Probeer de heerlijke variant op de George Dickel N0. 12 die u gemakkelijk via de onderstaande link kunt ordenen:

George Dickel N0. 8