George Dickel Barrel Select

€ 69,95

Direct leverbaar !

Een unieke uitmonstering van de George Dickel distilleerderij, een selectie van de 10 beste vaten worden voor de Barrel Select met een rijping tussen de 10 en 12 jaar. De perfecte balans, kleine batches en de fijne vanille maakt deze Barrel Select tot een klasse bourbon die al diverse medailles gewonne heeft.

George Dickel is een klassieke bourbon whiskey en tevens de naam van een Tennessee whiskey die gedistilleerd en gerijpt wordt in Cascade Hollow, Tennessee. Deze drank die enkele heerlijke varianten heeft is gebotteld in Stamford, Connecticut en Canda. Op dit moment is het bedrijf eigendom van Diageo PLC en planten zij de productie succesvol in massa voort. George Dickel's Tennessee whiskey maakt gebruik van de traditionele Schotse spelling van whiskey, omdat Dickel voorspelde dat zijn product zich binnen de kortste tijd zou scharen naast de beste Schotse whiskey's. De distilleerderij is onderdeel van het Amerikaanse Whiskey Trail en biedt zelfs aangename rondleidingen voor het publiek, zodat u veel kennis kunt opdoen en exact weet waar uw product vandaan komt. 

Tevens hebben wij een heerlijke variant op deze whiskey die u op de onderstaande link kunt bekijken en binnen enkele stappen gemakkelijk te ordenen is:

George Dickel N0. 12

Meer informatie
Locatie Ton
Merk George Dickel
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.5000
Alcoholpercentage in % 43
Type whisky Bourbon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:George Dickel Barrel Select
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.