Gabriel Boudier Dry Gin

€ 17,95

Direct leverbaar !

Gabriel Boudier Dry Gin is een grote naam in drankenland, een gin met exotische botanische ingrediënten die bol staat van smaak en intense aroma’s. Vooral de fruitige tonen van bloemen is erg kenmerkend voor deze Gin. Ook zijn neef Saffron Gin van Gabriel Boudier is een floraal kruidige Gin die erg in de smaak valt bij de fijn proever. 

Probeer deze zachte Gin met pittige afdronk die heel zacht weg glipt. Zoete aroma’s van fruitige bloemen, en een licht frisse citrus toon verhelderen uw keel. Heerlijk voor in de mix met Tonic of gewoon puur. Met wat mint blaadjes en citroen schijfjes kan je een heerlijke cocktail maken. Wel raden we u aan een stirrer en Muddler te gebruiken.

Geschiedenis

Deskundigheid en uitmuntendheid zijn voor  140 jaar de handtekening en geest van Gabriel Boudier geweest, niet alleen zijn handtekening en geest, maar ook nog eens zijn levenswijze. Sinds de oprichting in 1874 is hij met zijn bedrijf in staat geweest om de juiste methodes uit te voeren met zijn traditionele alambieken. Met zijn uitzonderlijke aanbod verslaat hij de amateurs onder de Gin

Het verhaal van Gabriel Boudier gaat in eerste plaats over de passie, commitment, en de kenmerken door mijlpalen neer te leggen voor zijn Gin, dat heeft zijn hele reputatie gemaakt. Maar ook het verhaal van zijn territorium in Dijon waar van hij zijn beroemde Crème de cassis Gin Maakt, een soort Sloe Gin

In 1874 had Boudier in zijn eigen huis een bedrijf gestart en noemde het Fontbonne. Later installeerde hij dit bedrijf in Dijon en blijft hier opereren tot zijn dood in 1918. In 1936 verkocht zijn weduwe het pand aan Marcel Battault onder voorwaarde dat hij de naam beslist niet mocht veranderen. De naam stond namelijk gelijk aan de klasse en kwaliteit en die was erg hoog.

Marcel Battault gaf het weer door aan zijn zoon Pierre Battault. Zijn familie leeft dus onder de normen en waarden van meneer Boudier. En daarin staat kwaliteit centraal. 

Nu hebben ze een succesvol bedrijf wat onder andere crème de cassis in omloop heeft Saffron Gin en alle andere dranken die onder de naam Gabriel Boudier vallen.

 

Meer informatie
Merk Saffron
Locatie Ton
Inhoud 70 cl
Land Verenigd Koninkrijk
Gewicht 1.3000
Alcholpercentage 38
Soort gin Bloemen Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gabriel Boudier Dry Gin
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.