Fullers Golden Pride Beer

33 cl

Fullers Golden Pride Beer

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,79
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Verenigd Koninkrijk
Brouwerij Niet bekend / Overig
Type Bier Overig
Alcohol % 8,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Fuller's Golden Pride Beer is een premium bier, die vol zit met de aroma's van onder andere geroosterde granen en zoete sinaasappel olie. Met zijn 8,5%, is dit een biertje om van te genieten.

De naam:

London Pride ontleent zijn naam aan de Saxifraga × urbium bloem. Deze bloem is zo vernoemd na de Blitz Krieg in de vroege jaren 1940 en heeft een grote symboliek voor de Londenaren na de bombardementen kwam deze bloem op op verschillende gebombardeerde stukken in de stad.

Prijzen:

Ook heeft het merk al diverse awards ontvangen, zo als de Champion beer of Great-Britain in 1979 en twee maal Best Bitter titel in 1997 en 1995 en last but not least de Supreme Champion bij het 2000 International Beer and Cider competition.

Slogan:

De slogan van Fullers London Pride is " Made of London ".