Freixenet Legero Alc. vrij

75 cl

Freixenet Legero Alc. vrij

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,95
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Alc. % 0.4 %
Merk Freixenet
Land Spanje
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Freixenet Legero Alcohol Vrij is een alcoholvrije schuimwijn die is gemaakt doormiddel van gedealcoholiseerde wijn. Deze schuimwijn heeft een volle smaak door de kwaliteit van de basiswijn. Naast de volle smaak, is het een verfrissende schuimwijn door de bubbels met een perfecte verhouding tussen zoet en zuur. Freixenet Legero is lichtgeel van kleur en heeft een verfrissend en fruitige geur.

Alcoholpercentage >0,4% per volume

Geschiedenis:

In de Catalaanse stad Sant Sadurni d’Anoia woonde ruim 150 jaar geleden de familie Sala. Die familie begon kwaliteitswijnen te maken en te exporteren. De succesvolle onderneming begon in het begin van de 20e eeuw toen Dolores Sala met Pedro Ferrer Bosch trouwde. Ondertussen is het getrouwde koppel niet meer bij machten om het familiebedrijf te runnen, daarom wordt Freixenet nu geleid door de kinderen en kleinkinderen van Dolores Sala en Perdo Ferrer Bosch. De kinderen en kleinkinderen houden de eer hoog van het familiebedrijf en het karakter is nog altijd net zoals hoe het ooit is begonnen, de onderneming richt zich namelijk nog steeds op een goede kwaliteit. Het bedrijf heeft een ongelofelijke groei meegemaakt. Het familie bedrijf is ondertussen de nummer 1 mousserende wijn ter wereld en verkoopt nu ruim 200 miljoen flessen per jaar!