Frangelico Liqueur Box + Glazen

70 cl

Frangelico Liqueur Box + Glazen

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 20 %
Smaak Hazelnoot
Land Italië
Merk Frangelico
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Frangelico is de merknaam van een alcoholische drank. Ze wordt gemaakt in de Noord-Italiaanse provincie Piëmont op basis van hazelnoten, cacao en vanillebessen. Ze kan puur of met ijs worden gedronken, en wordt ook vaak gebruikt als ingrediënt voor cocktails, met koffie, of in nagerechten.

Deze box bevat een fles likeur van 70cl en twee mooie glazen!!

Geschiedenis

De geschiedenis van Frangelico gaat meer dan 300 jaar terug tot de aanwezigheid van vroeg christelijke monniken in de heuvels van Piëmont. Hun kennis van voedsel en drank zou ook de kunst van het distilleren omvatten; speciaal het gebruik van wilde hazelnoten en andere plaatselijke kruiden en specerijen zou geleid hebben tot een likeur waarop de huidige Frangelico gebaseerd is. De naam is ook gebaseerd op dezelfde plaatselijke legende en komt van Fra. Angelico, een in de 17e eeuw als kluizenaar levende monnik in de schitterende heuvels van Piëmont. De Frangelico-fles is een directe verwijzing naar deze historie. Hij heeft de vorm van een habijt met de traditionele touwgordel om het middel en staat garant voor authenticiteit en kwaliteit.