Flying Dog Pale Ale

35 cl

Flying Dog Pale Ale

35 cl
Share:

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 2,39

Special Price € 1,29

Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 35 cl
Land Verenigde Staten
Brouwerij Flying Dog
Type Bier Amber
Alcohol % 5,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Flying Dog Pale Ale word gebrouwen door de bouwerij in de Verenigde Staten. De Pale Ale is een van de klassiekers onder de Engelse bierstijlen. Ondanks de afname aan belangstelling in Europa, zijn juist veel Amerikaanse brouwerijen vol goede moed Pale Ale bieren gaan brouwen. De bierstijl sprak veel van hen aan door de hopbitterheid en er goed mee te experimenteren valt. Dit biertje is er het perfecte voorbeeld van; Een prachtige ontdekking!

Flying Dog

De Flying Dog brouwerij vind plaats in Maryland. De activiteiten begonnen in 1990 als half café, half brouwerij. Dit word in Amerika een brewpub genoemd. Al snel werd de brewpub een volwaardige brouwerij en is tegenwoordig zeer geprezen om zijn heerlijk biertjes!

Afgeprijsd wegens korte datum (22/02/17)