Flying Dog K-9 Winter Ale

35 cl

Flying Dog K-9 Winter Ale

35 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,39
  • Vanaf 24 voor € 2,25 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 35 cl
Land Verenigde Staten
Brouwerij Flying Dog
Type Bier Amber
Alcohol % 7,4 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Flying Dog K-9 Winter Ale word gebrouwen door de bouwerij in de Verenigde Staten.  K-9 Winter Ale is een bijzonder winterbier gebrouwen naar egels type, een mooi amberkleurig bier met een hoppig aroma en een mooie schuimkraag. Hij heeft heerlijke aroma's en smaken van fruit, kruiden en een lekker body.

Flying Dog

De Flying Dog brouwerij vind plaats in Maryland. De activiteiten begonnen in 1990 als half café, half brouwerij. Dit word in Amerika een brewpub genoemd. Al snel werd de brewpub een volwaardige brouwerij en is tegenwoordig zeer geprezen om zijn heerlijk biertjes!