Dripmat Flor de Cana

 

Dripmat Flor de Cana

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie M66
Soort Dripmat
Merk Flor de Cana
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Met deze dripmat haalt u Guatemala naar uw bar toe. In een stadje genaamd Zacapa  751 ft boven de zeespiegel dat in 1876 is opgericht en een bruisende spoorweg is Flor De Cana. U bent nu in staat om uw bar op te fleuren met dit bekende rum merk waar uw gasten van zullen opkijken. Dit zwarte dripmat met Flor De Cana logo zullen hun ogen weerstaan. De dripmat is uniek in zijn soort omdat er weinig dripmatten zijn van rummerken, is dit een uitzondering van Flor De Cana.

Afmetingen: 53 x 8.5 cm

Materiaal: rubber

Onderhoud: U kunt de dripmat afspoelen met water