Flor de Cana Blanco Reserva 7 Years

70 cl

Flor de Cana Blanco Reserva 7 Years

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd 7
Alcohol % 40 %
Soort Witte Rum
Merk Flor de Cana
Herkomst Nicaragua
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Flor de Cana Blanco Reserva 7 Years is een heerlijke Super Premium Rum dit rond en glad aanvoelt met een romig lichaam. Een heerlijke zoete bloemengeur en een lichte vanillesmaak maken deze witte rum een ware sensatie om te drinken. 

Geschiedenis:

Flor de Caña is ontstaan rond 1890 in de Suikermolen van San Antionio in Chihigalp te Nicaragua en opgericht door Francisco Alfredo Pellas en is sindsdien een traditioneel familiebedrijf wat ondertussen wordt gerund door de vijfde generaatie. Flor de Caña is niet altijd bekend geweest onder deze naam, pas in 1937 is deze naam in gebruik genomen als onderdeel van Compania Licorera de Nicaragua.