Floc de Gascogne Rouge

75 cl

Floc de Gascogne Rouge

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Alc. % 17 %
Type Aperitief
Land Frankrijk
Merk Floc de Gasogne
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De rijke geschiedenis van de drank heeft zijn sporen achtergelaten, Flog de Gascogne Rouge is in vergelijking met zijn broertje (Flog de Gascogne Blanc) wat steviger van smaak. Hierdoor past die perfect als aperitief bij kaas of bij desserts gebaseerd op roodfruit. 

Uitgesproken aroma’s van onder andere rode vruchten met een zachte en frisse smaak. Floc de Gascogne Rouge drink je koud, zonder ijs, zo smaakt die het lekkerste en komen de smaken het best tot hun recht. Hou een temperatuur van 12 à 14 graden Celcius als richtlijn aan, na opening van de fles blijven de smaken nog enkele dagen behouden.