Flirt Wodka

100 cl

Flirt Wodka

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 37 %
Merk Flirt
Land Bulgarije
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Flirt Vodka komt in een mooie en zeer opvallende fles met een logo dat ons doet denken aan een andere Premium Vodka. Niets is minder waar. Deze heerlijk superzachte vodka is er een die prima gedronken kan worden met een blokje ijs " on the rocks ". Het is een mooi product van 100% graan die je natuurlijk ook kunt mixen met jou favorite frisdrank.

Flirt Vodka is afkomstig uit Bulgarije, het is hier het stoute jongetje van de klas. Veel reclames mogen niet uit gezonden worden op tv bijvoorbeeld.