Flessenhouder 2 cl Non Drip Chroom

 

Flessenhouder 2 cl Non Drip Chroom

 
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Soort Non-Drip
Merk Merkloos
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Flessenhouder met 2 cl Chrome Non Drip is een flessenhouder welke geschikt is voor wand en boord montage. Door de schroefklem aan de flessenhouder kunt u deze klemmen aan boorden van 5 mm tot 4,5 cm dik, als u deze schroefklem verwijderd kunt u deze beugel aan de muur monteren door twee gaten te boren in de muur en de muurbeugel hier aan te bevestigen.

Deze flessenbeugel is geschikt voor flessen van 0,7 cl tot 1,5 liter, de houder is 32 cm hoog en kan je uitrekken tot 49 cm voor grotere flessen. De beugel is gemaakt van aluminium en geschikt voor de thuis bar en professioneel gebruik.

Dit betreft een neutrale merkloze beugel van hoogwaardige kwaliteit!

De mee geleverde non drip is uitgevoerd in het chroom