Flaming Heart 2015 Compass Box

€ 129,95

Direct leverbaar !

Flaming Heart Compass Box is een zeer bijzondere blend die voor een mooie prijs te bestellen is bij Drankgigant. Een whisky met een groot, rijk en zoet karakter die wordt gebotteld op 48.9%. Hij heeft een mooie, ambergouden kleur en zit bomvol smaak en verleidelijke aroma's.

Aromatische tonen van vanille, nootmuskaat en vers gebakken brood openen en worden snel gevolgd door aantrekkelijke tonen van turf en varkensvlees. Op het palet komen smaken van witte druiven en kaneel naar boven die aangevuld worden door tonen van peper, turf en rook. Een fijn boeket van yoghurt en gebrand hout volgt om vervolgens te eindigen in een lange, zachte afdronk met volle smaken van eikenhout, tabak en een vleugje turf.

Geschiedenis

Na vele jaren in de wijnhandel te hebben gezeten, richtte de Amerikaanse John Glaser in 2000 zich op de wereld van de Schotse whisky. In hetzelfde jaar begon hij Compass Box. Compass Box is een specialist in de schotse whisky, zo bestaan en vele verschillende whisky’s met verschillende stijlen onder deze naam. Vanaf het begin is de visie van John Glaser, om één van de mooiste en meeste opwindende whisky van Schotland te maken geweest. Hierbij wilde hij dat de normen voor kwaliteit en stijl erg hoog lagen. Vandaag de dag wordt John Glaser nog steeds beschouwd als één van de meest gerespecteerde whisky distilleerder van zijn generatie.

Meer informatie
Locatie ton1
Merk Compass Box
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 49 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Schotland
Bottelaar whisky Compass Box
Type whisky Blended
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.