Finsbury 47 Platinum

70 cl

Finsbury 47 Platinum

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin, Overig
Alcohol % 47 %
Merk Finsbury
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ook de Finsbury 47 Gin is bij ons te verkrijgen, jullie kennen vast het broertje van deze gin wel. De Finsbury London Dry Gin (standaard) en de XXL versie. Nu ook de Platinum 47 variant. Het recept is nog steeds geheim. We weten wel dat er citrusvruchten  in zitten en kruiden. Het aantal Botanische ingrediënten is gestegen. Ook hier is door de meester weer een kunstwerk geschapen met verschillende zoete aroma’s die de gehemelte vullen met liefdevolle karaktereigenschappen. Zachte tinten van nootmuskaat en heerlijke afdronk zorgen er voor dat dit een welverdiend platinum Gin is. 

Geschiedenis:

Finsbury Distilled London Dry Gin is een van de oudste Gin’s kwa merk dat bestaat. De distilleerderij is opgericht in 1740 in London door Joseph Bishop. Sindsdien staat de naam van de distilleerderij garant voor hoge kwaliteit in de Gin wereld. Dat zelfde verband wat gelegd wordt met de naam en de kwaliteit wordt ook gebruikt bij de naam en de diepe verbintenis met de Britse Hoofdstad. Nog steeds vind je door heel London parken, straten, pleinen en zelfs cafés die er trots op zijn de naam Finsbury te dragen. Engeland is natuurlijk de plaats waar gin vandaan komt en is dan ook super populair. Je kunt het zelfs met Heineken en Jupiler vergelijken.