Finsbury 37 Gin

100 cl

Finsbury 37 Gin

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 100 cl
Alcohol % 38 %
Merk Finsbury
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Gins van Finsbury worden gemaakt door speciaal geselecteerde Jeneverbessen, exotische vruchten en andere exotische kruiden. Het wordt gedistilleerd in 100 oude alambieken waar zo ’n 500 L in kan. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en komen uit gebieden waar men weinig tot nooit komt, een zeer ongerept gebied met de beste benodigd heden om gewassen goed te laten begroeien door moeder natuur zelf.

Wat er precies in Finsbury zit kunnen we niet weten want het recept is al vanaf het begin geheim. Een goed bewaart, onveranderd geheimer dan geheim recept. Door te proeven kun je er achter komen wat zich verborgen houd in deze Gin. Je komt er achter wat er bedoeld wordt kwaliteit, zoals nooit vaker vertoond is. Maak kennis met London, maak kennis met Finsbury London Dry Gin.

Geschiedenis

Finsbury Distilled London Dry Gin is een van de oudste Gin’s kwa merk die er is. De distilleerderij is opgericht in London in 1740 door Joseph Bishop. Sinds dien staat de naam van de distilleerderij garant voor hoge kwaliteit in de Gin wereld. Dat zelfde verband wat gelegd wordt met de naam en de kwaliteit wordt ook gebruikt bij de naam en de diepe verbintenis met de Britse Hoofdstad. Nog steeds vind je door heel London Parken straten pleinen en zelfs cafés die er trots op zijn de naam Finsbury te dragen. Engeland is natuurlijk de plaats waar gin vandaan komt en is dan ook super populair, je kunt het zelfs met Heineken en Jupiler vergelijken in die steden. Ook in België is dat het geval.